Nuffnang Ads

Saturday, February 28, 2009

Kafe Warisan Bilut


Kafe Warisan Bilut masih dalam pengubahsuaian...
Akan di buka tidak lama lagi...
Alhamdullilah....
Apa yang di cita-citakan oleh kami berdua suami isteri sudah hampir menjadi kenyataan...
Harap-harap semuanya akan berjalan lancar hingga akhirnya...
Pelbagai dugaan dan rintangan yg kami hadapi suami isteri...
Mcm-mcm lah, berselisih pendapat, orang ni nak macam ni, orang ni plak nak macam nih
Masalah kewangan, masalah dengan pihak TNB dan mcm2 lagi...
Walaupon kedai ini sudah siap 90% pengubahsuaian nya...
Kami masih tidak dapat dapat menarik nafas lega selagi tiang elektrik dan meter yg kami apply pada TNB masih belum di pasang. Proses permohonan yg mengambil masa lebih kurang sebulan memang cukup memeningkan kepala kami berdua...
Harap2 semuanya akan settle sebelum hujung bulan ni...
Bila eletrik dah ada senang lah nak buat kerja...
Boleh pindah semua barang yg dah di beli ke kedai, boleh susun atur segala barang2...
Pendek kata semuanya boleh buat...
Blog yg masih dalam progress seperti tuannya... http://kafewarisanbilut.blogspot.com/

Thursday, February 5, 2009

::SENYUM::



Senyum seindah suria
Yang membawa cahya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri

Senyum umpama titian
Dalam kehidupan
Kau tersenyum ku tersenyum
Kemesraan menguntum

Senyum... kepada semua
Senyumanmu amatlah berharga
Senyum... membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah
Ikatan...

http://www.youtube.com/watch?v=fQAoaZ3kJcc